Borgerorientering i Uummannaq

20. juni 2017
På vegne af Kommunalbestyrelsen i Qaasuitsup Kommunia samt Overgangsudvalget i Nord, er kommende borgmester Palle Jerimiassen i disse dage i Uummannaq for at vise kommunens medfølelse til borgerne, samt fremkomme med orientering.

Mandag den 19/6 afholdt Palle Jerimiassen statusmøde med Kriseberedskabet i Uummannaq før et borgermøde.

Efter at have deltaget i et meget rørende kirkeligt arrangement kl.19.00 i kirken, var der borgerorientering fra kl.20.00.

Der var et fælles orientering med deltagelse fra kommende borgmester i Nord Palle Jerimiassen, Landsstyreformand Kim Kielsen, Naalakkersuisoq for Kommuner, Bygder, Yderdistrikter, Infrastruktur Samt Boliger Erik Jensen, samt fra Politiet.

I orienteringsmødet oplystes der om det sørgelige hændelser samt om status på beredskabs- og redningsarbejdet samt om forskellige tiltag på området.

Det overordnede formål med orienteringen er at få borgerne til at komme i gang igen i deres daglige tilværelse under trygge og dagligdags normer. Det er tydeligt, at dette tages hjerteligt imod af borgerne, da flere borgere udtrykte deres tilfredshed om orienteringen.