Borgmestre vil arbejde tæt sammen

For at kunne opnå god service overfor borgerne er det bydende nødvendigt at have et administrationskontor med simple og effektive arbejdsmetoder.
25. april 2017

Det er et budskab fra de kommende borgmestre, Palle Jerimiassen, Siumut og Ane Hansen, IA, fra Qaasuitsup Kommunia, som senere hen skal deles til 2 kommuner. Begge har været med til seminar vedr. Qaasuitsup Kommunias deling, som fandt sted d. 20/04-2017 i Ilulissat, med deltagelse fra direktionen og arbejdsgruppen vedr. kommunedelingen. 

Det er vigtigt, at Qaasuitsup Kommunia deles med gode intentioner til følge, og for at kunne realisere målet herom blev begge kommende borgmestre enige om et tæt samarbejdsrelation imellem sig. Det er meget vigtigt for os, at service over for borgerne mærkbart forbedres, så begge kommuner kan komme godt ind i startfasen. Begge kommende borgmestre mener, at der er gode samarbejdsmuligheder inden for erhvervsudviklingen, i såvel inden for fiskeriet, turisme og trafik og i andre instanser.

For at kunne realisere god og harmonisk deling af Qaasuitsup Kommunia blev de kommende borgmester enige om, at der etableres gode og tætte samarbejdsrelationer imellem de 2 kommende kommunalbestyrelser.

Med venlig hilsen

Palle Jerimiassen, Siumut og Ane Hansen Inuit Ataqatigiit